Škole u prirodi/maturalci u Hotelu Barba

AKCIJA
292,00 
4 dana autobusom

Poštovani roditelji, nastavnici i učenici,

Vrijeme je priprema i organizacije škola u prirodi i maturalac. Znamo da se svakodnevno susrećete s novim idejama i ponudama. Mi vas potičemo da razmislite o nečem drugačijem i, uvjereni smo, boljem!

Putnička agencija Niba Tours i Hotel Barba nude vam mogućnost da svoju školu u prirodi ili maturalac provedete u srednjoj Dalmaciji, s bazom u Hotelu Barba u Starigrad Paklenici uz niz mogućih atraktivnih izleta i animacijske programe koje vodi neponovljivi Siniša Cmrk! Sve to možete plaćati na 12 rata, a uvjereni smo i da cjenovno nećete dobiti bolju  ponudu!

Evo jednog primjera kako bi to moglo izledati:


1.dan: Polazak u jutarnjim satima sa mjesta prema dogovoru. Vožnja uz usputne pauze prema potrebi grupe do pakleničke rivijere koja oduševljava nevjerojatnim prožimanjem različitih pejzaža. Smještena na krajnjem sjeverozapadnom dijelu Dalmacije, ova rivijera pripada Zadarskoj regiji te spaja planinu i more i mediteransku sa planinskom klimom. Prvo odredište putovanja je Zadar. Slijedi obilazak gradske poluotočne jezgre sa licenciranim vodičem: Crkva sv. Donata, Crkva sv. Stošije, Forum, Kalelarge, Narodni trg, Trg pet bunara, Morske orgulje, Pozdrav suncu… Polazak prema Ninu – jednom od najstarijih gradova na istočnoj obali Jadrana, gradu krunidbe mnogih hrvatskih kraljeva. Šetnja gradom, obilazak “najmanje katedrale na svijetu“, zamišljanje želje i trljanje palca sv. Grgura za njihovo ispunjenje a nakon toga posjet najstarijoj solani u Ninu uz kratku, ali poučnu prezentaciju o proizvodnji soli… Nastavak vožnje autobusom do Starigrad Paklenice. Smještaj u Hotelu Barba koji se nalazi svega 40-ak metara od same plaže te nekoliko minuta šetnje do centra grada. Slobodno vrijeme za upoznavanje mjesta, kupanje i odmor. Večera u Hotelu. Noćenje.

2.dan: Nakon doručka nastavljamo sa razgledavanjem ljepota Dalmacije pa se spuštamo malo južnije do Šibensko-kninske županije, odnosno do Nacionalnog parka Krka – sedmog po redu nacionalnog park u Hrvatskoj. Prostire na 109 kvadratnih kilometara, od kojih 25,6 kvadratnih kilometara čini vodena površina. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njezine ljepote predstavljaju prirodni krški fenomen, koji se preporučuje posjetiti u proljeće i ljeti jer je tada u punom sjaju, a možete se i osvježiti u čistoj vodi. Obilazak i šetnja parkom koji obuhvaća najljepši dio toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Posjetitelji će upoznati prirodne fenomene i kulturno-povijesne spomenike rijeke Krke. Pješački razgled rijeke Krke će nas odvesti od Skradina, do 44 metra visokog slapa Skradinski buk, poznatog po fantastičnim krškim oblicima i sedrenim slapovima, a između ostalog, njegova je obala prekrasno mjesto za kupanje. Slobodno vrijeme za kavu i kupnju suvenira. Nakon Krke, odlazi se do Šibenika. Šibenik je grad bogate povijesti i kulturnog naslijeđa, a može se pohvaliti i različitim suvremenim atrakcijama. Prvo ćemo ručati u lokalnom restoranu, a nakon toga slijedi upoznavanje grada u pratnji lokalnog licenciranog vodiča. Slobodno vrijeme za individualno istraživanje grada ili kavu. Prema preferencijama, može se posjetiti i katedrala Sv. Jakova koja je zbog svojih iznimnih vrijednosti uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa. Povratak u Starigrad. Slobodan ostatak dana, kupanje… Večera. Zabavni sadržaj u organizaciji agencije i Hotela. Noćenje.

3.dan: Doručak. Nakon doručka slijedi odlazak do Biograda, odnosno u tematsko zabavni park – Fun park Biograd by Mirnovec koji pruža spektakularno iskustvo zabave u srcu Jadranske obale. Tako će se za svakog pronaći ponešto: rollercoasteri, ferris wheel, spinning coasteri, Atlantis, mađioničari, žongleri, cirkusanti ali i igraonica Games Hall sa XD Dark Ride – vritalnom stvarnošću i klasičnim igricama. Nakon nekoliko sati provedenih u ovom zabavnom parku odlazak na ručak u lokalni restoran a potom slijedi kupanje i slobodno vrijeme na jednoj od najljepših plaža Biograda – Soline. Povratak u Starigrad. Večera te mogućnost organiziranja zabavne večeri na terasi Hotela. Noćenje.

4.dan: Doručak, odjava iz hotela te polazak u NP Paklenica koji je već 1949. proglašen nacionalnim parkom s ciljem očuvanja najvećeg šumskog kompleksa na području Dalmacije. Šetnja prvim dijelom staze do Podzemnog grada (nekadašnji vojni bunkeri preuređeni u multimedijalne dvorane) te nastavak planinarskom stazom do Lugarnice. Pauza u Lugarnici uz okrijepu grahom. Povratak do parkirališta, podjela lunch paketa za što ugodnije putovanje i polazak prema kući. Usputne pauze za pojesti lunch pakete i odmor od puta. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.


*Raspored putovanja, izleti i obilasci se mogu mijenjati prema Vašim željama, potrebama i preferencijama. Ono što se još može uključiti je:

 • Vožnja brodom kanjonom rijeke Zrmanje od Obrovca do njenog ušća – jednim od najljepših kanjona plovi se u dužini od 10-ak kilometara;
 • NP Plitvička jezera – najposjećeniji i za mnoge najljepši Hrvatski nacionalni park
 • Rastoke – bajkovito vodeničarsko naselje na dvije rijeke,
 • Vrilo Gacke – Mayerovo vrilo, jedno od dva izvorišta ove predivne rijeke,
 • Split – uz obavezan obilazak Dioklecijanove palače,
 • Niz drugih mogućnosti, jer sve gore pobrojano je na svega sat vremena vožnje od Hotela Barba!

Okvirna cijena s uključenim uslugama: 3 puna pansiona (4 dana/3noćenja), 4  izleta, stručnim pratiteljem tijekom cijelog putovanja, animatorom za sve dane boravka u hotelu, 1 gratis, donacije za školu – maksimalno 292,00 EUR.

Plaćanje na 12 rata.

U slučaju odustanka dijela planiranih putnika – dogovorenu cijenu nećemo mijenjati.

Više informacija o Hotelu potražite na www.hotelbarba.com i www.facebook.com/hotel.barba.starigrad.paklenica a više detalja o samom programu potražite na:  Škola u prirodi i maturalci u Hotelu Barba

Zatražite konkretnu ponudu i dodatno ćemo vas iznenaditi:

 • info@nibatours.hr
 • info@hotelbarba.com
 • 099/497-4429
 • 099/497-4430
 • 099/193-3050