BIOGRAD/ HOTEL ADRIATIC 3*

315,00 Kn
04.01.-28.12.2017.

Hotel Adriatic prvi je pravi dizajnerski hotel na hrvatskoj obali, a smješten je samo 20 metara od plaže u Biogradu na Moru. Iz svih se soba pruža prekrasan pogled. Besplatni bežični pristup internetu (Wi-Fi) na raspolaganju je u cijelom hotelu.

Gosti se mogu kupati u bazenu ili sunčati na betonskoj, pješčanoj ili šljunčanoj plaži s Plavom zastavom. Plaža nudi prirodan hlad, WC-e, tuševe i svlačionice, a na raspolaganju je usluga najma ležaljki i suncobrana.

U modernom restoranu hotela Adriatic poslužuju se ukusna jela domaće kuhinje po narudžbi, poput dalmatinske pašticade s njokima, a dostupan je i izvrstan izbor vina.

Gosti mogu posjetiti prvi i jedini hrvatski bar s krevetima, poznat po mediteranskom uređenju, predivnom pogledu, dobroj glazbi i zabavnim tematskim večerima s brojnim aktivnostima.

Popusti: BESPLATNO dijete do 7 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 70% dijete 7-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 50% dijete od 12-15 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 20% dijete do 12 godina na osnovnom krevetu u pratnji jedne odrasle osobe. 20% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. Obvezna doplata za boravišnu pristojbu po osobi i danu.