VINSKO-PIVSKA TURA PO VUKOVARU I ILOKU

255,00 Kn
1 dan autobusom
26.09.2021.
Vrijednost više: posjet Etno festivalu Vukovar u sklopu kojeg se održava vukovarski Oktoberfest a u cijenu je uključena i ulaznica za Muzej vučedolske kulture te degustacija tri vrste vina u Iločkim podrumima!!

Polazak u jutarnjim satima sa mjesta prema dogovoru. Vožnja autobusom turističke klase uz usputne pauze prema potrebi grupe. Prvo odredište putovanja je Vukovar. Po dolasku u Vukovar slijedi šetnja i obilazak stare gradske jezgre grada. Poslušat će se priča o ratnim zbivanjima u Vukovaru ali će se sam posjet bazirati na ljepotama i novom životu Vukovara. Prava je to prilika i termin za obići i Etno festival u Vukovaru u sklopu kojeg se održava vukovarski eto sajam, Vukovar Oktoberfest i gastro manifestacija Okusi Hrvatske. Po završetku obilaska Vukovara slijedi slobodno vrijeme za obilazak Festivala, degustaciju piva lokalnih i stranih pivara i kupnju suvenira nakon čega slijedi posjet Muzeju Vučedolske kulture. Muzej je smješten na samoj obali Dunava te je postao prava atrakcija, jer je na jednom mjestu na zanimljiv način predočena i približena naša dugogodišnja povijest i opstojnost. Nudi novi svemir otkrića i inspiracije uz svoju neusporedivu kombinaciju položaja, arhitekture, ugodne atmosfere te ponajviše povijesne vrijednosti prezentirane na suvremen način. Nastavak putovanja do Iloka – najistočnijeg grada Hrvatske, grada duge povijesti, grada vina. Šetnja i obilazak crkve sv. Ivana Kapistrana, dvorac obitelji Odescalchi (bez ulaska), gradski perivoj… Posjet Iloku neizostavan je bez odlaska do Iločkih podruma, najstarijeg vinskog podruma u Hrvatskoj u ovom dijelu Europe, koji predstavlja najvrjedniju baštinu grada Iloka. Obilazak podruma uz domaćina te degustacija 3 kvalitetna vina Iločkih podruma. Nakon degustacije odlazak do ladanjskog imanja Principovac sa kojeg se proteže pogled na nepregledne iločke vinograde. Polazak kući u kasnim poslijepodnevnim satima.


Polasci: Koprivnica, Đurđevac, Pitomača, Virovitica, Slatina
Cijena aranžmana iznosi: 255,00 kn
Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, voditelja putovanja, ulaznicu za Muzej Vučedolske kulture uz stručno vodstvo, ulaznicu za Iločki podrum uz degustaciju tri vrste vina, domaće slane lepinjice i stručno vodstvo, obilazak Vukovara i Iloka, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.
Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba. Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.