VRUĆI VIKEND U HOTELU BARBA – Starigrad Paklenica

AKCIJA
890,00 Kn
3 dana autobusom
31.07. - 02.08.2020.

Niba Tours i Hotel Barba opet su pripremili iznenađenje za vas!

Nudimo vam 3 dana/2noćenja s polupansionom u Hotelu Barba u Starigrad Paklenici od 31.07.-02.08. po cijeni od 890,00 kn uz organizirani prijevoz i mogućnost plaćanja u tri rate.

 

Hotel Barba ** raspolaže sa 18 klimatiziranih soba; u svakoj od njih nalazi se LCD TV sa hrvatskim i satelitskim programima. U svim dijelovima hotela dostupan je besplatan wi-fi sustav a na krovu hotela je zajedničko sunčalište/terasa opremljena ležaljkama i ratan garniturama; idealno za prvu jutarnju kavu ili uživanje u zalasku sunca. Vlastita plaža je na samo 40 metara od recepcije hotela. Jela i pića poslužuju se u restoranskom dijelu i na terasi s pogledom na more. Za one željne šetnje ističemo da je hotel svega 300 m udaljen od centra mjesta i 1,5 km od ulaska u Nacionalni park Paklenica. Doručak se poslužuje buffet načinom (švedski stol), a za večeru je u ponudi izbor između 2 jela od kojih je obično jedno kontinentalno i jedno mediteransko. Uvjereni smo da ćete uživati!

Požurite sa prijavama i pakiranjem jer broj mjesta je ograničen a polazak je već 31.07. !!


CIJENA ARANŽMANA IZNOSI: 890,00 KN

Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Toursa d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase na relaciji Virovitica – Koprivnica – Starigrad Paklenica – Koprivnica – Virovitica, smještaj u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama, 2 polupansiona (doručak i večeru), jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.