VOJVODINA

630,00 Kn
2 dana autobusom
13.04. - 14.04.2019.

POLASCI: KOPRIVNICA I VIROVITICA

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Subota, 13.4.2019. Vožnja prema Novom Sadu uz usputne pauze tijekom puta. Po dolasku u grad posjet Petrovaradinskoj tvrđavi s koje se pruža prekrasan pogled na grad i Dunav. Slobodno vrijeme za odmor i slikanje. Nastavljamo vožnju prema Hotelu Putnik*** koji je smješten u samom srcu Novog Sada u kojemu je predviđen smještaj. Prijava u hotel, kraće osvježenje. Dalje slijedi odlazak u razgled povijesne jezgre grada: Dunavska ulica, Dunavski park, Vladičarski dvor, Zmaj Jovina ulica, Gradska kuća, Katolička crkva imena Marijinog, Srpsko narodno pozorište, Sinagoga, Trg Mladenaca… Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i istraživanje grada predlažemo da iskoristite u gradskoj jezgri koja je prepuna restorana i kafića.
Mogućnost odlaska na večeru  restoran Plava Frajla (uz doplatu). Restoran je poznatom po dobroj vojvođanskoj kuhinji. Zabava uz živu vojvođansku tamburu… Noćenje u hotelu.

2.DAN: Nedjelja, 14.4.2019. Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Vinariji Zvonka Bogdana uz obilazak vinograda, vinarije i barrique podruma uz degustaciju tri vrste vina u pratnji sommeliera. Puni dojmova, odlazimo prema Palićkom jezeru. Kao jedno od najvećih i najljepših jezera u Vojvodini, Palićko jezero, sa svojim termalnim vodama, pješčanim plažama i raskošnom „Belle-Époque” arhitekturom, uistinu pruža mnogo. Šetnja i obilazak oko jezera. Kraća vožnja prema Subotici. Za razliku od mnogih europskih gradova, Suboticom ne dominira velebna katedrala ili impozantna crkva nego Gradska kuća, remek-djelo mađarske secesije podignuto 1912. godine. U neposrednoj blizini nalaze se zgrade Nacionalnog kazališta i neobarokne Gradske biblioteke te spomenik caru Nenadu Jovanu, povijesnom utemeljitelju Vojvodine. Posjet gradu završava obilaskom drugog najvećeg trga, Trga sv. Terezije. Na trgu se nalazi barokna katedrala sa zvonicima visokim 64 m, a kraj nje je Spomenik žrtvama fašizma, najveći spomenik u Subotici. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Polazak iz Subotice planiran je u poslijepodnevnim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 630,00 kn

Cijena je formirana na bazi 40 osoba.  Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz autobusom turističke klase prema programu,
  • licenciranog voditelja na putovanju,
  • smještaj u Hotelu Putnik*** na bazi 1 noćenja s doručkom, večera i zabava uz živu muziku u restoranu Plava Frajla,
  • degustacija 3 vrste vina u vinariji Zvonka Bogdana uz obilazak vinograda i vinarije,
  • sve razglede prema programu,
  • jamčevno osiguranje,
  • osiguranje od odgovornosti,
  • troškovi realizacije i organizacije, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • večeru uz živu glazbu u restoranu Plava Frajla (120,00 kn/osoba)

 

 

Povezana slika  Slikovni rezultat za hotel putnik novi sad

 

Slikovni rezultat za restoran plava frajla novi sad         Slikovni rezultat za subotica

Povezana slika