SHOPPING I ADVENT U LJUBLJANI

Garantirano
210,00 Kn
1 dan autobusom
07.12.2019.

Lampice, miris kuhanog vina, čaja i kobasica, nakit za ukrašavanje božićnog drvca, kape, šalovi i rukavice… karakteristike su svakog adventa, pa tako i onog u Ljubljani, a uz shopping božićnih poklona u jednom od najvećih shopping cenara u Europi, zasigurno će sve putnike uhvatiti predblagdanska atmosfera!


Polazak u jutarnjim satima sa mjesta prema dogovoru. Vožnja autobusom turističke klase uz usputne pauze prema dogovoru. Prvo odredište ovog putovanja su shopping centri BTC i City Park, u kojem je proljetos otvoren Primark – međunarodni trgovački lanac koji ima nevjerojatnu modu po nevjerojatnim cijenama a prostire se na čak 4.200 četvornih metara prodajnog prostora na dva modna kata.
Nakon slobodnog vremena za shopping polazak prema centru Ljubljane gdje slijedi razgled gradskog središta: gradska vijećnica – centralna tržnica – katedrala Sv. Nikole – Zmajev most – Prešernov trg – Trostruki most… Ljubljanu kao i njenu okolicu odlikuju tradicionalna gostoljubivost, raznolika priroda, tvrđave i dvorci, crkve s bogatom umjetničkom ostavštinom, kvalitetne domaće gostionice.
Slobodno vrijeme za uživanje u predblagdanskom ugođaju i atmosferi. Većina božićnog sajma održava se na Cankarjevom i Hribarjevom nabrežju a blizina rijeke Ljubljanice daje posebnu, svečanu, blagdansku atmosferu. Polazak kući u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 210,00 kn 

Za putovanje vrijede Ugovor i Opću uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, voditelja putovanja, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.