Plitvice i Rastoke

195,00 Kn
1 dan autobusom
27.03.2022.

Opustite se i uživajte u prirodnim ljepotama hrvatskog nacionalnog blaga uz vožnju elektrobrodom po jezeru Kozjak te turističkim vlakićem, a na kraju dana slijedi posjet Slunju i njegovoj najljepšoj atrakciji – Rastokama !

Termin putovanja: 27.03.2022.

Mjesto polaska: Virovitica, Koprivnica

 

Dodatna atrakcija! Uključena ulaznica za posjet Rastokama ! 

 

Polazak u jutarnjim satima iz Virovitice i Koprivnice. Vožnja s usputnim odmorima prema potrebi grupe do NP Plitvička jezera – najposjećenijeg među osam nacionalnih parkova u Hrvatskoj. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu iz razloga što je najvećim dijelom prekriven šumskom vegetacijom, manji dio travnjacima, a jezera zauzimaju tek nešto manje od 1% površine Parka. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga. Nakon obilaska nastavljamo vožnju do Slunja. Posjet Rastokama koje će vas oduševiti svojim prirodnim ljepotama i ugođajem Plitvica u „malom“. Osim prirodnih ljepota koje oduzimaju dah, Rastoke će vam priuštiti pravi ruralni štih. Od 17. stoljeća njeguje se tradicija mlinova kojih je u ovom malom mjestu pregršt. Šetnja i slobodno vrijeme za kavu. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe i polazak prema Koprivnici, Virovitici. Očekivani dolazak u večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi: 195,00 kn

 Kalkulacija je rađena na bazi 33  osobe. Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NIBA TOURS d.o.o.

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz autobusom turističke klase,
  • voditelja putovanja, razgled NP prema programu,
  • ulaznicu za posjet Rastokama,
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane,
  • troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.

 

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznicu za Plitvička jezera (odrasli: 75,00 kn, studenti: 45,00 kn, djeca 7-18 godina: 30,00 kn, djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50%: gratis)

Croatia, Lake, Waterfall, National Park, Nature

Boat, Plitvička, Plitviche, Water, Atmosphere, Sea

Plitvice Lakes, Croatia, Natural Park, Plitvice

Rastoke - vodeničarski biser slunjskog kraja | HKM

Razgledavanje – Slovin Unique – Rastoke