ODMOR U TERMAMA LAKTAŠI

800,00 Kn
3 dana autobusom
24.02. - 26.02.2020.

Hotel San Terme Laktaši nalazi se u središtu mjesta Laktaši, na 19 km od Banje Luke. U hotelskom spa i wellness centru gostima su besplatno na raspolaganju unutarnji bazen s termalnom vodom i teretana. Smještajne jedinice uključuju klima-uređaj, a u okviru objekta dostupni su restoran i besplatan WiFi. Također, gosti mogu besplatno koristiti sezonske vanjske bazene s termalnom vodom.

Sve sobe i suitevi sadrže LCD TV s kabelskim programima. Sve smještajne jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, a većina jedinica ima i balkon.

Spa i wellness centar obuhvaća termalnu kupku, hidromasažnu kadu, saunu, vanjski bazen i fitness centar. Također su dostupni tretmani fizikalne terapije i razne masaže.

Mjesto Laktaši poznato je po termama iz rimskog doba i crkvi iz 4. stoljeća. Noćni klub te razni kafići i trgovački centri smješteni su unutar 200 metara od objekta. Stajalište lokalnih autobusa udaljeno je 100 metara od hotela San Terme Laktaši, a do Zračne luke Mahovljani ima 3 km. Gostima je na raspolaganju i besplatno privatno parkiralište.

Polasci:

 • VIROVITICA
 • KOPRIVNICA

 

1.DAN: Polazak u popodnevnim satima ispred mjesta prema dogovoru. Vožnja s usputnim odmorima prema Bosni i.Hercegovini. Dolazak u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel San****. Odmor od puta. Hotel San**** izgrađen je 1982.godine, a 2008. godine potpuno renoviran. Početkom 2015. godine izvršena je adaptacija cjelokupnog hotela i danas sa zadovoljstvom može ponuditi svojim gostima vrhunski estetski doživljaj, savršenu funkcionalnost i visoku kvalitetu svih usluga. Večera. Noćenje.

2.DAN: Doručak. Poslije doručka slijedi slobodno vrijeme za kupanje, druženje, zabavu i uživanje u termama do ručka. Termomineralna voda Terme Laktaši poznata je po svojim ljekovitim svojstvima i pozitivnim efektima na ljudsko zdravlje još od antičkih vremena. Materijalni dokazi upućuju da je ljekovita voda korištena još u rimska vremena. Termomineralna voda Terme Laktaši koristi se za liječenje bolesti lokomotornog sistema, kardiovaskularnih bolesti, bolesti očiju, živčanih poremećaja, za tretman gerijatrijskih bolesti, kao i za rekreaciju i turističke svrhe. Nakon ručka vrijeme za odmor, upoznavanje mjesta, individualne aktivnosti ili nastavak kupanja u termama. Večera i noćenje.

3.DAN: Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti do ručka. Nakon ručka odjava iz hotela i povratak kući. Dolazak kući očekuje se u večernjim satima.

 

 Cijena aranžmana po osobi: 800,00 kn

Kalkulacija je rađena na bazi od 40 osoba. Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NIBA TOURS d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom;
 • smještaj na bazi 2 puna pansiona u hotelu San****;
 • 4 vrste saune;
 • hidro- masažne kade;
 • tepidarij;
 • tuševi;
 • masaže;
 • licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja;
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja;
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.

 

Način plaćanja: plaćanje navedenog aranžmana do 4 rate ili prema dogovoru!

 

Fotografija objekta iz galerije Fotografija objekta iz galerije

Fotografija objekta iz galerije

Fotografija objekta iz galerije

 

 

 

 

 

 

Sretan put i dobru zabavu želi Vam Niba Tours!