NP KRKA I ŠIBENIK

295,00 Kn
PROGRAM U NAJAVI
svibanj, 2021.

Mjesta polaska: Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Koprivnica

 

Polazak u ranim jutarnjim satima sa autobusnih kolodvora i stanica. Vožnja uz usputne pauze do Nacionalnog parka Krka – sedmog po redu nacionalnog park u Hrvatskoj. Prostire na 109 kvadratnih kilometara, od kojih 25,6 kvadratnih kilometara čini vodena površina. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njezine ljepote predstavljaju prirodni krški fenomen, koji se preporučuje posjetiti u proljeće i ljeti jer je tada u punom sjaju, a možete se i osvježiti u čistoj vodi. Obilazak i šetnja parkom koji obuhvaća najljepši toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Posjetitelji će upoznati prirodne fenomene i kulturno-povijesne spomenke rijeke Krke. Vožnja brodom od Lozovca do Skradinskog buka, najdužeg i najposjećenijeg slapa na rijeci Krki. Slobodno vrijeme za kavu i kupnju suvenira. Nakon Krke, odlazi se do Šibenika. Šibenik je grad bogate povijesti i kulturnog naslijeđa, a može se pohvaliti i različitim suvremenim atrakcijama. Slijedi susret s lokalnim vodičem i odlazak u razgled grada: Trg Republike Hrvatske – Gradska vijećnica – Kneževa palača – Muzej grada – Biskupska palača – Trg četiri bunara. Posjet katedrali Sv. Jakova koja je zbog svojih iznimnih vrijednosti uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa. Slobodno vrijeme za kavu, ručak i ostale vlastite aktivnosti. Očekivani dolazak kući u noćnim satima.

 

Cijena aranžmana iznosi: 295,00 kn

Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NIBA TOURS d.o.o.

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, licenciranog voditelja tijekom cijelog putovanja, lokalni stručni vodič za Šibenik, posjet katedrali Sv. Jakova, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije i realizacije putovanja, PDV.

 

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznicu za NP Krka (50,00 kn odrasli; 25,00 kn djeca od 7 do 18 godina; djeca mlađa od 7 godina imaju besplatan ulaz)

 

Grad Šibenik | Tvrđava Sv. Nikole Katedrala svetog Jakova, Šibenik - Kultura | Smart Travel