Mini ljetovanje za mini cijenu: Starigrad Paklenica

990,00 Kn
4 dana autobusom
28.07.-31.07.2020.
Ljeto se opasno približava svom vrhuncu a Vi ne stignete otići na duži odmor? Ne brinite jer hotel Barba opet ima odličnu ponudu! Poklonite sebi i dragoj osobi 4 bezbrižna dana u srcu ljeta, okupajte se u moru na svega 40 metara od Hotela i opustite u ugodnom ambijentu, prošećite prirodom, posjetite Nacionalni park Paklenica, uživajte u bogatom doručku i večeri…..

Hotel Barba ** raspolaže sa 18 klimatiziranih soba; u svakoj od njih nalazi se LCD TV sa hrvatskim i satelitskim programima. U svim dijelovima hotela dostupan je besplatan wi-fi sustav a na krovu hotela je zajedničko sunčalište/terasa opremljena ležaljkama i ratan garniturama; idealno za prvu jutarnju kavu ili uživanje u zalasku sunca. Vlastita plaža je na samo 40 metara od recepcije hotela. Jela i pića poslužuju se u restoranskom dijelu i na terasi s pogledom na more. Za one željne šetnje ističemo da je hotel svega 300 m udaljen od centra mjesta i 1,5 km od ulaska u Nacionalni park Paklenica. Doručak se poslužuje buffet načinom (švedski stol), a za večeru je u ponudi izbor između 2 jela od kojih je obično jedno kontinentalno i jedno mediteransko. Uvjereni smo da ćete uživati!
Požurite sa prijavama i pakiranjem jer broj mjesta je ograničen a polazak je već 28.07.

Cijena aranžmana iznosi: 990,00 kn

Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Toursa d.o.o.
Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase na relaciji Virovitica – Koprivnica – Starigrad Paklenica – Koprivnica – Virovitica, smještaj u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama, polupansion (doručak i večeru), jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.