LJEPOTE ISTRE

NOVO U PONUDI!
80,00 
1 dan autobusom
16.03.2024.

LJEPOTE ISTRE

Rovinj-Buzet     

Termin: 16.03.2024.

Polasci: Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Koprivnica

Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema Istri uz usputne pauze prema potrebi grupe. Prva destinacija koju ćemo  posjetiti je jedan od najljepših gradova Istre, a to je Rovinj! Jedan od ‘najfotogeničnijih’ gradića Mediterana bivše je ribarsko, a danas turističko mjesto kojeg krasi izrazito razveden arhipelag sa čak 14 otočića i 6 hridi. Slijedi obilazak grada šetnjom starogradskom jezgrom koja je isprepletena kamenim, stoljećima trošenim izlizanim uličicama i skalinadama, a povrh tog životopisnog, gustog labirinta, a kao snježno bijela raketa, uzdiže se crkva svete Eufemije, zaštitnice grada.

Po želji mogućnost posjete, uz nadoplatu, najvišem zvoniku u Istri, sa kojeg se pruža nevjerojatan pogled na grad i morsko plavetnilo. Nakon obilaska slobodno vrijeme za ručak. Nakon slobodnog vremena put nastavljamo prema Buzetu, starome srednjovjekovnome gradu, zvanome i  „gradom tartufa“, smještenom na brežuljku iznad vrlo plodne doline najveće istarske rijeke Mirne. Tamo ćemo obići Destileriju Aura i čuti priču o ljubavnom destilatu: kada se ispreplete posao, romansa i čarobno obiteljsko gastro nasljeđe. Obitelj Sirotić proizvodi vrhunska pića, džemove i čokolade od samoniklog istarskog bilja i divljeg voća, a za proizvode od autohtone sorte Terana dobili su dva prestižna priznanja u Londonu. Degustirat ćemo  najprodavanije rakije  i džemove iz njihove proizvodnje! Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili ispijanje kave.   Polazak kući predviđen je u poslijepodnevnim satima. Dolazak u večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi: 80 €

Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba. Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, stručnog voditelja putovanja, sve posjete i razglede prema programu, obilazak proizvodnje sa stručnim osobljem i degustaciju najprodavanije rakije i džema u destileriji Aura u Buzetu, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznicu za posjet zvoniku crkve Sv. Eufemije po želji, a u iznosu od 4 eura po osobi

Mogućnost plaćanja aranžmana na dvije rate!

Sretan put i dobru zabavu, želi Vam Niba Tours!