KANU SAFARI/RAFTING NA ZRMANJI

630,00 Kn
3 dana autobusom
07.06. - 09.06.2019.
  1. dan VIROVITICA-KOPRIVNICA-STARIGRAD PAKLENICA: Polazak u popodnevnim satima iz Virovitice i Koprivnice. Ugodna vožnja autobusom turističke klase uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe sve do Starigrad Paklenice, odnosno do Hotela Barba** Hotel Barba je novootvoreni hotel u Starigrad Paklenici, mjesto udaljeno deset kilometara od izlaza s autoceste A1 (Zagreb- Split). Udaljenost od vlastite plaže je samo 40 metara, 300 metara od centra mjesta i 350 metara od velikog hotelsko-kamping kompleksa Alan. Jedna od najljepših plaža sjevernog Jadrana- plaža Jaz nalazi se 1600 metara od objekta, a ulaz u nacionalni park Paklenica udaljen je svega 2200 metara. Hotel raspolaže sa 18 soba, besplatnim ograđenim parkingom, besplatnim WIFI (širokopojasni internet) u svim prostorijama objekta, te novim LED TV s 80 zemaljskih i satelitskih kanala. U svakoj sobi nalazi se i moderni klima uređaj. Po dolasku slijedi piće dobrodošlice, smještaj u sobe, te noćenje.

 

  1. dan STARIGRAD PAKLENICA – KAŠTEL ŽEGARSKI – MUŠKOVCI – STARIGRAD PAKLENICA: Doručak. Odlazak na start raftinga (kanu safari) na rijeci Zrmanji, tj. do Kaštel Žegarskog odakle slijedi višesatno spuštanje do krajnjeg cilja, a to su Muškovci. Rijeka Zrmanja u svom toku prolazi kroz uske doline i 200 metara dubok kanjon, ima brojne slapove i snažne brzace, tako da je za vrijeme visokog vodostaja jedna od najboljih rijeka za rafting u ovom dijelu Europe. Tijekom ljeta, rijeka je mirna i spokojna tako da posjetitelji mogu uživati u očaravajućem krajoliku. Na startu u Kaštel Žegarskom ćemo dobiti svu potrebnu opremu i upute, a spust rijekom ukupno traje 4 sata, od čega se jedan sat potroši na povremene odmore i kupanje – savršena pustolovina! Na cilju u Muškovcima ćemo se okrijepiti ručkom i odmoriti, a zatim slijedi povratak autobusom u Hotel. Slijedi slobodno vrijeme do večere u hotelu. Za one koji ne žele provesti aktivnu subotu uz rafting, ostat će uživati u ugodnom ambijentu Hotela i ljepoti Starigrada… Noćenje.

 

  1. dan STARIGRAD PAKLENICA-KOPRIVNICA-VIROVITICA: Doručak. Slobodno vrijeme do odlaska iz hotela za kupanje ili šetnju, a također je moguć odlazak u NP Paklenica koji je svoje ime dobio prema smoli crnog bora, tzv.pakline, a tamo protječu Velika i Mala Paklenica te tvore prepoznatljive kanjone, okomito urezane u južne padine Velebita, ali i ostali širi okolni prostor… Polazak kući predviđen je u ranim popodnevnim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 630,00 kn

Cijena je formirana na bazi 30 osoba. Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvijeti putovanja Niba Tours d.o.o.

 

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz autobusom turističke klase,
  • turistički pratitelj na cijelom putovanju,
  • smještaj u Hotelu Barba** na bazi 1 noćenja s doručkom i 1 polupansiona,
  • jamčevno osiguranje,
  • osiguranje od odgovornosti,
  • troškovi realizacije i organizacije, PDV.

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

–          Kanu safari (rafting) na Zrmanji sa svom potrebnom opremom (kaciga, prsluk za plivanje, neoprenska odjela za hladnije dane, vodootporna torba u kajaku) i ručkom: 300,00 kn za odrasle; 200,00 kn za djecu do 13 god.

 

–          Ulaznica za NP Paklenica: 60,00 kn

*Mogućnost plaćanja aranžmana u 3 rate!!

Slikovni rezultat za HOTEL BARBA STARIGRAD PAKLENICA Slikovni rezultat za HOTEL BARBA STARIGRAD PAKLENICA Slikovni rezultat za RAFTING NA RIJECI ZRMANJI