TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER I ADVENT U GRAZU

Garantirano
255,00 Kn (33,84 €)
1 dan autobusom
3.12.2022.

NAPOMENA: polazak će biti malo kasnije od uobičajenih polazaka kako bi se moglo uživati u čarobnom večernjem programu adventa!


Polazak u 8:00 iz Virovitice, 9:00 iz Koprivnice te prema dogovoru iz ostalih mjesta. Vožnja autobusom do Riegersburga i tvornice čokolade Zotter. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj se prikazuje kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca. Na sljedećoj postaji sa keramičkom žlicom se kuša tekuća masa od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje Vam se nude tekuće čokoladne smjese. Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste, uključujući i razne oblike i boje čokolatina odnosno pralina, razne vrste posebno složenih poklon-paketa, čokoladne lizaljke, čokoladni dukati…  Nastavak putovanja do Graza. Dolaskom u Graz slijedi razgled grada: glavni trg – gradska vijećnica – opera Glockenspiel zvono – kaštel – staro isusovačko sveučilište – katedrala – mauzolej. Po želji grupe mogućnost zajedničkog odlaska do utvrde Schlossberg koja pruža prekrasan pogled na cijeli grad. Do Schlossberga predlažemo vožnju žičarom, a povratak natrag liftom ili pješke. Slobodno vrijeme za uživanje na jednom od najljepših adventskih sajmova u Europi:  veličanstvena povijesna jezgra Graza u vrijeme Božića pretvara se u mali čarobni svijet. Romantično osvijetljene ulice, božićne jaslice od leda izrezbarene iz 50 tona čistog leda, adventski sajam, kuhano vino, božićni keksi ispuniti će ovaj predbožićni dan na najljepši način. Povratak kući u predviđen je oko 20 sati.


Cijena aranžmana po osobi iznosi: 255,00 kn/33,84 eura

Fiksni tečaj eura: 1 euro=7,53450 kn

Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba. Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, licenciranog turističkog pratitelja tijekom puta, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije putovanja, PDV.

Cijena ne uključuje: ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter (18,40 eura), vožnju žičarom/liftom do Schlossberga, troškove osobne potrošnje.