Graz i tvornica čokolade Zotter

199,00 Kn
1 dan autobusom
30.05.
Polazak iz Koprivnice u ranim jutarnjim satima sa mjesta prema dogovoru. Vožnja autobusom do Riegersburga i tvornice čokolade Zotter. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj se prikazuje kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca. Na sljedećoj postaji sa keramičkom žlicom se kuša tekuća masa od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje Vam se nude tekuće čokoladne smjese. Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste, uključujući i razne oblike i boje čokolatina odnosno pralina, razne vrste posebno složenih poklon-paketa, čokoladne lizaljke, čokoladni dukati…
Nastavak kratke vožnje do Graza. Dolaskom u Graz slijedi razgled grada: glavni trg – gradska vijećnica – opera Glockenspiel zvono – kaštel – staro isusovačko sveučilište – katedrala – mauzolej. Slobodno vrijeme za ispijanje kave na glavnom gradskom trgu ili ručak u jednom od mnogobrojnih restorana. Okupljanje grupe i odlazak do utvrde Schlossberg koja pruža prekrasan pogled na cijeli grad. Do Schlossberga predlažemo vožnju žičarom, a povratak natrag liftom ili pješke. Povratak kući u predviđen je u kasnijim poslijepodnevnim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 199,00 kn.

Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, licenciranog turističkog pratitelja tijekom puta, obilazak tvornice Zotter, razglede prema programu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije putovanja, PDV.

Cijena ne uključuje: ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter (17,40 eura), kombiniranu ulaznica za vožnju žičarom i liftom (4 eura i plaća se na licu mjesta).