FLORAART

Garantirano
140,00 Kn
1 dan autobusom
22.05.2022.

 

FLORAART

Zagreb od 19. – 22.05.2022.

Cvijet u srcu mom i oku tvom
Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. Prvi Sajam cvijeća održan je na Gornjem Gradu 1966. godine u organizaciji Večernjeg lista.

Na izložbenom prostoru Parka Bundek na više od tristo tisuća m2 otvorenog prostora i dvije tisuće m2 zatvorena prostora, svake se godine predstavi više od 200 izlagača iz Hrvatske i 10-ak inozemnih izlagača.

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista, Natječaj za najljepši kućni vrt  i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

Ulaz na Izložbu je besplatan!

Termin putovanja: 22.05.2022.

Polasci: Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Koprivnica, Križevci

 

Polazak iz Virovitice (08:00 sati) i Koprivnice (09:00 sati) uz ostala usputna mjesta prema dogovoru. Vožnja u pravcu Zagreba uz usputne odmore prema potrebi grupe. Po dolasku u Zagreb slijedi posjet sajmu Floraart. Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. Posjetitelji će tijekom trajanja izložbe uživati u raskošnoj i mirisnoj cvjetnoj oazi. Na zapadnom i istočnom otvorenom dijelu jezera Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica i cvijeća po pristupačnim cijenama. Važan dio izložbe bit će i edukativan program na otvorenom prostoru kroz brojna predavanja i prezentacije. Slobodno vrijeme za obilazak izložbe do 15:30 sati. Zatim slijedi okupljanje grupe i vožnja do Samobora. Samobor ima posebnu, opuštajuću atmosferu u središtu grada i okolici. Šetnja, odlazak na kavu i poznate samoborske kremšnite. Okupljanje grupe u 18:30 sati kada je predviđen polazak kući. Očekivani dolazak u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana: 140,00 kn

Kalkulacija je rađena na bazi od 40 osoba. Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti poslovanja Niba tours d.o.o.

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom,
  • licenciranog voditelja putovanja,
  • posjet izložbi Floraart,
  • posjet Samoboru,
  • sve razglede prema programu
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane,
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju,
  • osiguranje od odgovornosti,
  • troškove organizacije i realizacije, PDV.