ADVENT VILLACH I KLAGENFURT

63,00  (474,67 kn)
1 dan autobusom
09.12.2023.

Tražite li zanimljivo adventsko odredište s manje gužvi, romantični Klagenfurt i Villach može predstavljati odličnu alternativu razvikanijim sajmovima…

Mjesto polaska: Virovitica, Koprivnica

Termin: 09.12.2023.

Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u Klagenfurt – jedan od najljepših starih gradova u Austriji i koji je već tri puta nagrađen diplomom „Europa Nostra”. Po dolasku, slijedi razgled grada: katedrala Sv. Trojstva –AlterPlatz– stara i nova vijećnica – Landhaus – Sv. Egid– NeuerPlatz sa fontanom zmaja… Nakon razgleda, slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, obilazak adventskog sajma koji se odvija na NeuerPlatzu, kod katedrale i u dvorištu Landhausa, a na svim lokacijama nalaze se brojni štandovi s lokalnim proizvodima, ugostiteljski objekti, kao i jaslice u prirodnoj veličini. Okupljanje grupe i nastavak putovanja do 40-ak km udaljenog Villacha.

Advent u Villachu obuhvaća dvije lokacije: Hauptplatz i okolne ulice te park Hotela Park, koji se također nalazi u središtu grada, stotinjak metara od crkve sv. Jakova. Upravo je crkva sv. Jakova, najviša sakralna građevina u Koruškoj, a njezin toranj osvijetljen je u obliku adventske svijeće. Uz crkvu sv. Jakova nalaze se velike jaslice, kao i domaće životinje (žive), u blizini se nalazi klizalište sa prigodnom rasvjetom, u koju su utkani desetci tisuća lampica. Starogradske ulice i trgovi, ispunjeni su štandovima na kojima svoje proizvode nude brojni izlagači. Ponuda se sastoji od različitih božićnih ukrasa i suvenira te prigodne hrane i pića. Slobodno vrijeme za osobne aktivnosti i uživanje u božićnom ugođaju.

Dolazak kući predviđen je  u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 63,00€/474,68kn

Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NibaTours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz autobusom turističke klase,
  • voditelja na cijelom putovanju,
  • sve razglede prema programu,
  • jamčevno osiguranje,
  • osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije i realizacije putovanja, PDV.

*Mogućnost plaćanja aranžmana u 2 rate !!

Christmas December Background - Free photo on Pixabay - Pixabay