ADVENT U VERONI I PREDBOŽIĆNI SHOPPING U PADOVI

Garantirano
135,00  (1.017,16 kn)
2 dana autobusom
16.12.-17.12. 2023.

  Termin: 16.12.-17.12.2023.

Mjesto polaska: Virovitica, Koprivnica

 

1.dan: Virovitica – Koprivnica – Verona Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima. Ugodna vožnja prema Veroni uz usputna zaustavljanja putem prema potrebi. Po dolasku u Veronu – grad romantike i zaljubljenih, slijedi šetnja s voditeljem prema samom središtu uz glavne turističke znamenitosti: Piazza Bra, Arena, Casa di Gulietta, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, kip Dantea, Palazzo del Captano… Verona je svima poznata po svojoj čuvenoj areni iz rimskog doba, a treća je po veličini u Italiji. Smještena je u samom srcu grada i okružena brojnim kafićima i restoranima. Najveća atrakcija Verone je čuvena legenda o nesretnoj ljubavi Romea i Julije i “njihov” balkon ispod kojega je Romeo pjevao pjesme svojoj izabranici. Za one koji žele samostalno uživati u Veroni, shoppingu i gastronomiji, slobodno vrijeme, a oni koji želi extra dodatni razgled voditelj će ih  rado provesti dalje uz malenu romaničku crkvu Santa Maria Antica uz koju se nalaze jedinstvene gotičke grobnice obitelji Scaligere, do prekrasne crkve Santa Anastasia (preporuka da se posjeti, ulaznica), šetnju nastavljamo uz obalu rijeke Adige s pogledom na veličanstveni rimski most Ponte di Pietra, do Katedrale, te dalje do najljepšeg mosta u Veroni. Šetnju završavamo povratkom do centra. Slobodno vrijeme za uživanje u odličnoj talijanskoj kavi, kolačima, pizzi… Posjet adventskom sajmu. Slijedi odlazak do hotela 3* u  okolici Verone. Smještaj u hotel i noćenje.

2. dan: Padova – Koprivnica – Virovitica

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Padovi. Padova je prekrasan grad s dobro očuvanom starom jezgrom u kojoj se gusta mreža ulica otvara prema gradskim trgovima. To je grad freski i Giotta, grad hodočasnika koji posjeduju baziliku sv. Ante, grad mladih koji studiraju na sveučilištu na kojem je predavao Galileo Galilei (osnovano 1222. godine). Padova je i suvremen grad, grad dobre hrane i vina, primamljivih dućana i ugodnih trattoria. Idealan grad da osjetimo mističnost nadolazećih blagdana i da uživamo u blagodatima današnjice. Nakon razgleda gradskih znamenitosti slobodno vrijeme. Po završetku slobodnog vremena odlazak do shopping centra “Giotto Commercial Centre” i slobodno vrijeme za kupnju. Povratak kući predviđen je u kasnim poslijepodnevnim satima.

Cijena aranžmana iznosi: 135 eura

Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NIBA TOURS d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, voditelj putovanja na cijelom putovanju, smještaj u hotelu u  okolici Verone 3* na bazi 1 noćenja s doručkom, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije i realizacije putovanja, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: putno zdravstveno osiguranje, boravišnu pristojbu od 2,5 eura po danu, doplata za jednokrevetnu sobu od 23 eura.

*Mogućnost plaćanja na 3 rate!

 

Free Stars Christmas photo and picture

 

Free Verona Italy photo and picture