ADVENT U OPATIJI: hedonistički odmor uz čokoladu, bazen, wellness

545,00 Kn
2 dana autobusom
04.-05.12.2021.

1.dan: 

Polazak u jutarnjim satima sa mjesta prema dogovoru. Vožnja autobusom uz usputna stajanja do predivnog „grada na brege“ – Kastva. Gradić je to koji odiše poviješću i sve brojnije posjetitelje na gotovo svakom kutku stare gradske jezgre vraća u neka davna vremena. Šetnja i obilazak:  Crekvina, Žudika, gradske zidine, Gradska loža, crkvica Sv. Trojstva, Crkvica Sv. Sebastijana i Fabijana…Nakon obilaska grada nastavljamo vožnju do Opatije. Kada dođete u Opatiju vjerojatno vam je prva pomisao šetnja uz more šetnicom Lungomare koja obično završi kavom. Prije kave slijedi šetnja Lungomarom (gdje će se vidjeti Djevojka sa galebom) i gradom sa pratiteljem putovanja pored Zida slavnih, Ville Angiolina zajedno s njezinim romantičnim parkom, Opatijskog portića – najstarije opatijske luke te hotela Kvarner, najstarijeg hotela na istočnoj obali Jadrana koji je otvoren davne 1884. a oni odvažni mogu prošetati i do Amerikanskih vrtova. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za kavu i kolač. Odlazak do hotela Adriatic*** te slobodno vrijeme za odmor ili uživanje u wellnessu hotela. Navečer predlažemo uživanje u adventskom ugođaju Opatije. Vrijeme je to u kojem se blagdanska čarolija osjeti u svakom kutku grada i čini svaki doživljaj nezaboravnim. Stotine tisuća lampica i predivnih dekoracija tijekom Adventa pretvaraju Opatiju u zimsku bajku. Večera, noćenje.

2. dan: 

Doručak. Nakon doručka slijedi odjava iz hotela. A kako najbolje započeti dan? Pa čokoladom – stoga slijedi posjet Festivalu čokolade. Festival je najslađa opatijska manifestacija koja predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u centru Geravis, a atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima te muzejskim i školskim prostorima. Nakon obilaska Festivala polazak prema Rijeci te šetnja gradom uz voditelja putovanja. Putovanja se završava posjetom Trsatu – mjestu idealnom za šetnju, kavu, razgledavanje znamenitosti, mjesto odakle se proteže prekrasan pogled na Rijeku i Kvarner. Slobodno vrijeme za kavu prije povratka kući. Dolazak kući u večernjim satima.


Cijena aranžmana iznosi: 545,00 kn

Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba. Za putovanje vrijede Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, smještaj u hotelu Adriatic*** na bazi polupansiona uz korištenje svih sadržaja wellnessa (unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, finske, infracrvene saune, turske kupelji, grijane klupe, relax zone, whirlpoola), turističkog pratitelja na cijelom putovanju, posjet Kastvu, Opatiji, Rijeci i Trsatu, posjet Festivalu čokolade, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.