ADVENT U LJEPOTICI DUNAVA – BRATISLAVI

280,00 Kn
1 dan autobusom
18.12.2021.

TERMIN PUTOVANJA: 18.12.2021.

MJESTO POLASKA: Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Koprivnica

 

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima. Vožnja uz usputna zaustavljanja putem prema Bratislavi. Grad obiluje brojnim kulturno povijesnim građevinama koje su većinom smještene u starom dijelu grada, koji je glavno mjesto bogatih kulturnih događanja tijekom cijele godine. Po dolasku, razgled započinjemo odlaskom do dvorca na brežuljku iznad Dunava, s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija (3 km), Mađarska (13 km) i Slovačka, kroz vrtove Dvorca spuštamo se prema Starom gradu i ostalim znamenitostima grada: Katedrala Sv. Martina, vrata Sv. Mihaela, Glavni trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Slovačko narodno kazalište, Hviezdoslavov trg, šetnja do crkve sv. Elizabete znane kao Plava crkva, novog Slovačkog narodnog kazališta, Dunavskom šetnicom do centra grada. Nakon razgleda slobodno vrijeme za boravak na adventskom sajmu koji se smjestio na tri trga: Glavnom, Franjevačkom i Hviezdoslavovom, gdje vas očekuju klizalište, glazbeni nastupi, štandovi sa suvenirima, ali i sa bogatom gastronomskom ponudom od koje se posebno ističu Ciganska pečienka, lokše i medovina. Prema želji grupe mogući odlazak do vidikovca UFO (doplata) s kojeg je prekrasan pogled na Dvorac, na stari grad, Dunav, mostove. Polazak za Viroviticu i Koprivnicu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 280,00 kn

Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti Putovanja Niba Tours d.o.o. 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, licenciranog voditelja na putovanju, sve razglede prema programu, osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije i realizacije, PDV.

*NapomenaSamo potpuno cijepljenje osobe mogu putovati iz Hrvatske u Slovačku. Necijepljeni putnici obavezni su po dolasku u Slovačku biti 14 dana u karanteni. Obavezna je registracija za sve putnike na poveznici https://korona.gov.sk/en/ehranica/ Detaljne informacije oko ulaska u Slovačku možete pogledati na stranicama MVEP-a. Prilikom povratka u Republiku Hrvatsku, putnik mora predočiti jedno od navedenog:
•    EU digitalnu COVID potvrdu.
•    negativan nalaz PCR testa  ili brzog antigenskog testa na SARS-CoV-2
•    ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje – BAT na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku (o vlastitom trošku), uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza.

Advent Bratislava 2 dana autobusom 2021.

Advent u Bratislavi. Tko tamo ide? CoolKlub, eto tko! - Cool Klub