Novosti
22. ožujka 2017.

Lijepom našom u Čačincima

Najpoznatija televizijska emisija posvećena hrvatskoj tradicijskoj kulturi nakon sedam godina ponovno se snima u Čačincima. Općina Čačinci i Turistička zajednica općine Čačinci, kao suorganizator događanja, ovim putem poziva sve mještane na javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla HRT-ove emisije „Lijepom našom“ koje će se održati u srijedu, 05. travnja, u Sportskoj dvorani OŠ A.G.M. Početak programa je u 19,30 sati.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 30,00 kn u poslovnici u Virovitici na adresi Antuna Mihanovića 10, radnim danom od 07:00-17:00 h.

U bogatom kulturno-zabavnom programu u trajanju od tri i pol sata nastupit će brojna poznata imena iz svijeta glazbe, vokalne skupine, KUD-ovi i mnogi drugi, a na HRT-u emitirat će se u dva dijela.

KUD “Čačinci” iz Čačinaca, KUD “Dika” iz Slatine, KUD “Voćin” iz Voćina, KUD “Virovitica” iz Virovitice, Čačinački tamburaši, Suhopoljski tamburaši, Vokalni ansambl Contessa, Josip Jelenčić, Fera, Nives Maričić, Pet tambura, Podravski mužikaši, Fijaker, Igor Delač, Cecilija, Đuka Čaić, Hanka Paldum, Zlatko Pejaković, Krunoslav Kićo Slabinac i Učiteljice, samo su neka od imena koja će nastupiti na snimanju emisije u Čačincima.