Novosti
16. lipnja 2017.

Hotel Barba, Starigrad Paklenica

Još jedna lijepa vijest u Niba Toursu- predstavljamo Vam novorenovirani Hotel Barba ** u Starigrad Paklenici!

Starigrad Paklenica sve je više tražena i omiljena destinacija mnogih turista, blizina i dostupnost planine, posebice atraktivnog kanjona Velika Paklenica pruža ne samo ugodno ljetovalište, već i tradicionalno okupljalište planinara, alpinista, pustolova i svih ljubitelja prirode koji dolaze uživati u ljepotama Paklenice, Velebita i kristalno čistog mora. Osim kristalno čistog mora, pogled će Vam bježati prema veličanstvenom kanjonu Velike i Male Paklenice duboko usječene u planinu Velebit iznad Vas, koja je i zaslužna za raskoš prirodnih šljunčanih plaža na Rivijeri Paklenica.


U već spomenutom mjestu, smjestio se i novorenovirani Hotel Barba **, udaljen samo desetak kilometara od izlaza s autoceste A1 (Zagreb- Split). Hotel raspolaže sa 18 soba, besplatnim ograđenim parkingom, restoranom, pristupom sunčalištu na krovu hotela, besplatnim pristupom internetu u svim prostorijama objekta, LCD TV-om i klima uređajem u svakoj sobi.

Hotel posjeduje i vlastitu plažu udaljenu samo 40 metara od objekta, 300 metara dijeli ga od centra mjesta i 350 metara od velikog hotelskog kompleksa Alan. Jedna od najljepših plaža sjevernog Jadrana- plaža Jaz nalazi se 1600 metara od objekta, a ulaz u nacionalni park Paklenica udaljen je svega 2200 metara.

Kako bi pripremili što kvalitetnije obroke, naš objekt poslužuje dnevne menije za ručak i večeru. Izaberite između dvije- tri vrste jela koje priprema naš kuhar koristeći proizvode lokalnih i kontinentalnih OPG-a i uživajte u specijalitetima hrvatske kuhinje. Doručak se poslužuje buffet načinom (švedski stol).