Novosti
18. srpnja 2016.

Flixbus

Još jedna super novost u Niba Toursu- od sada smo i ekskluzivan partner za Flixbus!

FlixBus je mladi autobusni operater koji od 2013. godine mijenja način putovanja milijunima putnika diljem Europe, stvorio je tisuće novih poslova u industriji te ojačao poslovanje regionalnih autobusnih prijevoznika. Upravo to se želi pružiti i hrvatskim putnicima, te domaćim autobusnim prijevoznicima.

Za sada Flixbus u Hrvatskoj ima četiri partnera prijevoznika: Brioni, Slavonija bus, Prijevoz Knežević i Vincek koji će u ovom projektu sudjelovati s ukupno 20-ak luksuznih autobusa. Ove godine biti će umreženo 40-ak hrvatskih gradova s izravnim vezama prema 30-ak europskih destinacija, a s presjedanjima će svim putnicima iz Hrvatske biti dostupno 800 destinacija diljem Europe. Cijene karata u domaćem prijevozu kreću se od 5 eura, a u međunarodnom od 9 eura. Cijene ovise o danu i popunjenosti autobusa.

Kao svoju prednost u odnosu na druge autobusere u Flixbusu ističu prije svega udobnost, ali i sigurnost jer u svakom svom autobusu nude više prostora između sjedala, utičnicu, besplatan internet, mogućnost kupnje napitaka i grickalica, besplatnu prtljagu te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska bez naplate.

Za sve informacije vezane za Flixbus kontaktirajte nas u poslovnicu u Koprivnici ili Virovitici!