KRALJICA DUNAVA – BUDIMPEŠTA

Garantirano
245,00 Kn
1 dan autobusom
23.10.2021.

Termin putovanja: 23.10.2021.

Mjesta polaska: Koprivnica, Virovitica

Program putovanja:   

Vožnja kroz Mađarsku s kraćim usputnim odmorima. Po dolasku u Budimpeštu,  odlazak do brda  Gellert s utvrdom – Citadelom, vidikovca  sa koje se pruža fantastičan pogled na Budim, Peštu, Dunav, mostove…  Nastavak putovanja autobusom do Pešte. Slijedi razgled Pešte: impresivna Bazilika Sv. Stjepana, trg Vorosmartyter, slavna slastičarnice Gerbaud, glavna trgovačka ulica Vaci. Posjet zatvorenoj tržnici sa bogatom ponudom suvenira, vina, poznatih mađarskih rakija, različitih vrsta začinske paprike…. Slobodno vrijeme za odmor i samostalno uživanje u srcu Pešte. Nastavljamo panoramski razgled grada, vožnja preko mostova, te razgled Budima: Ribarska tvrđava, Matijaševa crkva, Kraljevska palača… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti na Budimu.  Okupljanje grupe u 19:00 sati i povratak prema Koprivnici i Virovitici. Planirani dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 245,00 kn

Za ovaj program vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, licenciranog voditelja putovanja, sve razglede prema priloženom programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškovi realizacije i organizacije, PDV.

 

*Važno:

Za ovo putovanje (za povratak u Republiku Hrvatsku) potrebna je tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (s jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili dokaz negativnog PCR testa koji ne smije biti stariji od 72 sata od trenutka ulaska u Mađarsku ili antigenski test koji ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka ulaska u Mađarsku.

U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:

  • da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,
  • obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
  • obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
  • zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
  • bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.

NAPOMENE:
– Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke

Szechenyi Chain Bridge, Suspension Bridge, Landmark

Budapest, Tram, Europe, Transport, To Travel, Cityscape Couple, Elderly, Park, Bench, Old, Aged, Senior

Statue, Street Statue, Budapest Chain Bridge, Bridge, Lion, Budapest, Sightseeing