JESEN U SARAJEVU

Garantirano
540,00 Kn
1 polupansion, 2 dana autobusom
06.-07.11.2021.
Sarajevo – grad posebne energije, grad kojem se uvijek vraćamo, bosanski grad otpora! 
Grad u kojem se spaja zapadni i istočni svijet i gdje se susreću rimokatolici, pravoslavci i muslimani idealan je kao vikend destinacija.

1.DAN: Polazak u ranim jutarnjim satima sa mjesta prema dogovoru. Vožnja turističkim autobusom prema Slavonskom Brodu, te dalje dolinom rijeke Bosne prema glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Usputna zaustavljanja prema potrebama grupe. Dolazak u Sarajevo u dopodnevnim satima. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku Miljacku. Po dolasku u grad slijedi susret s lokalnim vodičem i razgled grada: Baščaršija, Sebilj, Morića–han, Stara pravoslavna crkva, Vijećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, Principov most, Katedrala srca Isusova… Pratitelj putovanja i vodič će predložiti najbolja mjesta za kušanje poznatih bosanskih specijaliteta poput ćevapa, bureka, sirnica, baklave, bosanske kave… Slobodno  vrijeme za ručak, uživanje u gastronomiji Sarajeva, kupnju suvenira te individualno upoznavanje grada (kao npr. odlazak žičarom do Trebevića odakle se pruža prekrasan pogled na grad – doplata). U kasnijim popodnevnim satima odlazak u hotel Hollywood****, smještaj i odmor). Nakon odmora slijedi večera u hotelu. Noćenje.
2. DAN: Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela te odlazak do jednog on najljepših mjesta Sarajava i njegove okolice – Vrela Bosne. Individualni obilazak i slobodno vrijeme u tom spomeniku prirode. Povratak u grad te, po želji grupe, šetnja u pratnji voditelja putovanja (šetnja ulicom Kovači do Žute tabije s koje se pruža prekrasan pogled na najstariji dio grada Baščaršiju i rijeku Miljacku) ili slobodno vrijeme za ispijanje zadnje kave, degustaciju sarajevskih specijaliteta ili kupnju suvenira do povratka kući. Polazak kući u podnevnim satima. Očekivani dolazak kući u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi: 540,00 kn

Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba. Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NIBA TOURS d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, voditelja putovanja, smještaj u hotelu Hollywood**** na bazi jednog polupansiona, ulaznicu za Vrelo Bosne, lokalnog vodiča za razgled Sarajeva, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije putovanja, PDV.

Za ulazak u Bosnu i Hercegovinu TRENUTNO nema posebnih uvjeta, no pri povratku u Hrvatsku potrebno je imati COVID putovnicu (dokaz o cijepljenju, dokaz da ste preboljeli Covid 19 u proteklih 270 dana ili negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Ukoliko nemate nešto od navedenog, na recepciji hotela ćete se moći testirati (uz nadoplatu) a ukoliko test bude pozitivan putnici se vraćaju kući sa vlastitim prijevozom.